Prosjekt: Bueskyting for blinde

Prosjekt: Bueskyting for blinde

Davood Nematinia er bueskytter og klubbtrener i Hvalstad samt lagleder for Norge ved representasjonsoppgaver. Han har bidratt til Eikholts "nettverksgruppe for menn" som instruktør for deltagere med synstap. Nå er han i gang med et nytt prosjekt hvor du har sjansen til å delta!

Davood skriver til Eikholt at han søker engasjerte mennesker som kunne tenke seg å gjennomgå et treningsopplegg for å bli en del av hjelpeapparatet i hans prosjekt.

«2015 er over og jeg hadde mange gode prosjekter innenfor blindeopplegget mitt både her i Norge og i utlandet. Nå er tiden inne for å planlegge videre for 2016, i forbindelse med dette tenkte jeg å holde kurs for å lære opp trenere som kan bidra i hjelpeapparatet for svaksynte. Jeg er avhengig av engasjerte mennesker; for å bli en trener trenger vi 3-4 dagers kurs, men for en rolle som assisterende trener behøves bare en dag.»

De aktuelle dagene er:

Uke 18: 7 eller 8 Mai
Uke 20: 21 eller 22 Mai

Dersom du synes dette høres interessant ut og kunne tenke deg å bidra kan du ta kontakt med Davvod direkte via epost: nematinia@gmail.com