Emilio er nyansatt Seniorrådgiver innen IKT

Emilio er 41 år og bor på Konnerud med samboer og tre barn.  Han kommer fra Bømlo på Vestlandet, men har funnet seg godt til rette i Drammen og stortrives. Han har mesteparten av sitt yrkesaktive liv jobbet som sykepleier ved forskjellige avdelinger i spesialisthelsetjenesten. Det har gitt en bred erfaring i å jobbe med et mangfold av mennesker, i ulike situasjoner.

Bilde av Emilio Jensen Granados

Hvorfor valgte du Eikholt?

-Teknologi har alltid engasjert meg, både i yrkessammenheng og privat. De siste årene har jeg jobbet med spennende IKT prosjekter i Drammen kommune, som IKT rådgiver.

-I 2019 fullførte jeg en master i helse- og sosialinformatikk ved Universitetet i Agder. Her fordypet jeg meg i samspillet mellom mennesker, teknologi og organisasjon. Hvilke suksessfaktorer må være tilstedeværende for å lykkes med å ta i bruk teknologi, og for å dekke de behov som er aktuelle hos den enkelte? Dette er et spennende og komplekst tema, som jeg ser frem til å lære mer om i samhandling med alle dere som har tilknytning til Eikholt.  Å jobbe med mennesker er noe jeg alltid har vært glad i og funnet engasjerende.

-Jeg ser virkelig frem til å bidra inn i det flotte arbeidet Eikholt gjør for mange ulike mennesker,  bli kjent med dere nye kolleger, og dere som benytter dere av Eikholts tjenester. Vi vil lære mye av hverandre.

Fant du det du lette etter?