Fereshteh og Romy bringer ny kunnskap og erfaring til Eikholt

Fereshteh Halimi er 45 år og bosatt på Åssiden i Drammen. Hun er fra Tehran, og har bodd i Drammen siden 2011. Hun har utdannelse i økonomi, menneskerettigheter, pedagogikk og synspedagogikk.

Tidligere har hun jobbet både som lærer og forsker,  og hun har vært synspedagog  de siste 10 årene. På Eikholt vil du møte Fereshteh som rådgiver både innen synspedagogikk og Informasjon- og kommunikasjonsteknologi (IKT).

«IKT og synspedagogikk er noen av områdene jeg brenner mest for»

Fereshteh har lang pedagogisk erfaring, både fra voksenopplæring og grunnskolen, en nyttig bakgrunn i møte med alle som kommer til Eikholt. Hun ser fram til å samarbeide med kollegaer i et tverrfaglig team, til å lære av dyktige kolleger og bidra inn i teamet.

Romy Regina Prochnow er 39 år. De siste årene har hun jobbet som rådgiver innen ervervet døvblindhet. Hun fullførte i 2021 sin masterutdanning til  synspedagogikk og synsrehabilitering. Masteroppgaven handler om hvordan brukes blikk i interaksjon med elever med Down Syndrom og sansemessige utfordringer.

Romy er også utdannet Inclusive Education Pedagogue, kunstterapeut og Yogalærer, og  har fordypning i psykomotorikk.

«Jeg ser frem til allsidige og spennende arbeidsoppgaver»

Kommunikasjon og samspill er noen av områdene Romy er opptatt av. Kartlegging av preferanser og ressurser, samt hvordan betingelsene i kommunikasjon kan fasiliteres til det optimale er viktig.

Vi ønsker Fereshteh og Romy velkommen!

Fant du det du lette etter?