Kristin Ørmen Johnsen er ny styreleder ved Eikholt

Hør på innholdet

0:00 / 0:00

Hastighet:

1x

Stemme:

Som styreleder vil Kristin få ansvar for en virksomhet med spennende utviklingsmuligheter. Eikholt nasjonalt ressurssenter for døvblinde er en ideell stiftelse og har et landsdekkende oppdrag som kompetansesenter i Nasjonal kompetansetjeneste for døvblinde. Senteret har 30 ansatte som i tillegg til klinisk virksomhet driver med forskning, innovasjon og kompetansespredning i inn- og utland. Eikholt har samarbeidsavtale med USN og deltar i internasjonalt forskningssamarbeid.

Kristin Ørmen Johnsen har ved flere anledninger vist stort engasjement for Eikholt, ikke minst mens hun var stortingsrepresentant. Kompetansetjenesten for døvblinde skal evalueres. Dette kan medføre endringer som også får konsekvenser for Eikholt. Derfor blir arbeid med strategi for videre utvikling av Eikholt noe av det første som Kristin tar fatt på sammen med styret, ledelsen og de ansatte ved Eikholt.

Vi er veldig glade for å ha fått Kristin Ørmen Johnsen med på laget. Hun er nå seniorrådgiver ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Har du spørsmål? Her finner du kontaktskjema: Kontakt oss 

Fant du det du lette etter?