Ledsagær`n – din nye følgesvenn

Ideen og inspirasjonen til Ledsagær`n fikk Pål Kjetil allerede i 2019. Siden da har han jobbet med å finne materiale og løsninger for å oppnå det han ønsket. Nå er han stolt over at flere allerede har begynt å ta i bruk produktet han har utviklet.

Kan tilpasses den enkelte

Ledsagær`n er laget av to snorer og håndtak i gummi. Den er lett og kan legges sammen i en lomme, vesken eller sekken. Du kan velge mellom fire ulike; farger, grønn, rød, rosa og svart.

Pål Kjetil har også tenkt at den skal kunne optimaliseres til den enkelte, om du har en liten eller stor hånd, så kan du få laget ledsagerbøylen slik at den passer til deg.

«Ledsagær`n er lett å ha i lomma og tar ikke stor plass»

En fleksibel ledsagerbøyle

I tillegg kan det være lurt å tenke på om den skal brukes på vinter når tykke votter skal på, for da kan det hende at snora bør være lengre. Så kanskje kan du trenge to ulike.

Dette, forteller Pål Kjetil, handler om kontakten mellom ledsager og den som blir ledsaget, hvordan hånden skal kunne hvilke og at det skal være så bra og avslappende som mulig for begge parter.

Ledsagær`n er en lett, fleksibel ledsagerbøyle som gir god bevegelighet. Den egner seg godt for alle slags turer, men kanskje er den ekstra fin på ulendt terreng som på skogs- og fjellturer. Men, Pål Kjetil vil påpeke at den ikke passer for alle. Er balansen dårlig, og det trengs bedre kontakt med ledsager, kan det være lurt å velge en mer stabil ledsagerbøyle.

Miljøperspektiv

Pål Kjetil har et eget verksted der han lager Ledsagær`n. Her tar han også inn miljøperspektivet i arbeidet sitt. Hver del kan byttes dersom det trengs. Slik tenker han at produktet kan vare lenge, selv ved hyppig bruk.

Pål Kjetil blir engasjert når han snakker om produktet han har laget. Han er opptatt av å finne løsninger som kan hjelpe andre å være aktive på en energibesparende måte. For mange kan Ledsagær`n være nettopp dette.

Hvis du vil vite mer om Ledsagær`n, så kan du kontakte Pål Kjetil på epost: p.k.lyngstad@gmail.com

Vil du vite mer om U-go ledsagerbøyle, kan du lese dette på vedlagt lenke U-GO – Ledsagerbøylen

Fant du det du lette etter?