Velkommen til vår nye nettside

Hør på innholdet

0:00 / 0:00

Hastighet:

1x

Stemme:

Velkommen til Eikholts nye nettside og en oppdatert visuell profil! Vi er glade for å kunne presentere vårt nye digitale ansikt, som er utviklet med tanke på å skape en god brukeropplevelse med et stilrent og moderne uttrykk

Utviklingen av ny nettside og visuell profil har vært et gledelig samarbeid med Sail og brukere av Eikholt som har gitt innspill og testet i flere faser. Spesielt vil vi takke Henny Torkilsrud og Pål Kjetil Lyngstad for det arbeidet de har gjort med å teste.

Fra Venstre: Stian klasbu, Ruben ellefsen, Thomas Haraldson, John Ulriksen, Pål Kjetil Lyngstad og Tanja Teigum
Fra Venstre: Stian Klasbu (Sail), Ruben Ellefsen (Sail), Thomas Haraldson, John Ulriksen, Pål Kjetil Lyngstad og Tanja Teigum

Universell Utforming

Gjennom arbeidet har vi lagt stor vekt på å forenkle navigering på siden og skape en mer oversiktlig meny, slik at det skal være raskt å få tilgang til informasjon. Dette er noe av det vi har vektlagt:

  • en mer oversiktlig struktur – kortere vei til det som brukes ofte
  • ny og forbedret søkefunksjon
  • en tilgjengelighetsmeny som gir mulighet for individuell tilpasning av siden
  • opplesningsfunksjon med stemme- og hastighetsvalg

Ny og moderne visuell profil

I arbeidet med ny visuell profil, har vi valgt å beholde logoen som vi liker godt. Denne er en kombinasjon av et øye og et øre. Endring av denne, er kun at vi har gitt den en ny farge og tilført den skarpere og mer moderne former.

I vårt fargevalg har vi gått for friskere farger som skaper oppmerksomhet og fanger blikket. Samtidig har vi hatt fokus på kontrast og lesbarhet. Vi synes dette er farger som representerer godt det Eikholt ønsker å skape gjennom sin visjon, og håper du liker det like godt som vi.

En kontinuerlig jobb

Et besøk på Eikholts nettside skal alltid være en god opplevelse, derfor er utbedring av siden et kontinuerlig prosjekt. Vi setter derfor stor pris på tilbakemeldinger. Dette kan du sende inn ved å bruke funksjonen som heter «Fant du det du lette etter» nederst på siden.

Bilde med teksten "Fant du det du lett etter" og to knapper det står ja og nei på.

Fant du det du lette etter?