Nasjonalt ressurssenter for døvblinde

Eikholt har siden 1980 gitt ulike tjenester og tilbud til personer med kombinert syns- og hørselsnedsettelse, deres nærpersoner og fagpersoner/tjenesteapparatet.

Tjenester Om Eikholt

Snarveier

Eikholt skal være en levende arena for nye synergier og fremst på kompetanse

Eikholt er et ressurs- og kompetansesenter, med spesialister innen kombinert syns- og hørselsnedsettelse/døvblindhet. Vårt engasjement stopper ikke ved kursvirksomhet og tilrettelagte tjenester for brukere. Vi er også opptatt av kompetanseutvikling, forskning og formidling. Vi ønsker å være i forkant, utforske nye muligheter og utvikle ny kunnskap som kan bidra til å endre liv.

Kommende kurs

Se alle kurs
Fra Venstre: Stian klasbu, Ruben ellefsen, Thomas Haraldson, John Ulriksen, Pål Kjetil Lyngstad og Tanja Teigum
Nyheter

Velkommen til vår nye nettside

Velkommen til Eikholts nye nettside og en oppdatert visuell profil! Vi er glade for å kunne presentere vårt nye digitale ansikt, som er utviklet med tanke på å skape en god brukeropplevelse med et stilrent og moderne uttrykk

Harald Vik sitter ved et bord og smiler. Han holder en tolk i hendene. I bakgrunnen ses mennesker som smiler.
Nyheter

Harald Viks hus på Eikholt

På Eikholt har flere kjente personer innen døvblindefeltet gitt navn til bygninger og veier. I dag var det Harald Viks sin tur. Stallen er bygget om, og vil fra nå av bære navnet Harald Viks hus.

Rolf Mjønes står foran et publikum og presenterer Eikholt-testen på en skjerm
Nyheter

Eikholt-testen er lansert

Så kom endelig dagen for lansering av EIkholt-testen. Dette skjedde på årets Eikholt-konferanse med tema "Syn og hørsel for en aktiv hverdag". Ordfører i Drammen Monica Myrvold Berg åpnet konferansen og Rolf Mjønes sørget selv for en introduksjon av testen, for tilhørere både i salen og digitalt.

Eikholt-konferansen-to-jenter-leker-med-lego-scaled
Nyheter

Eikholt-konferansen 2023

Eikholt-konferansen arrangeres i august hvert år med ulike tema. I år var tema "Syn og hørsel for en aktiv hverdag". Målgruppe for konferansen var audiografer, audiopedagoger, optikere, synspedagoger, spesialpedagoger eller rådgivere enten privat, i kommune eller spesialisthelsetjeneste.

Fant du det du lette etter?