Artikler

Filtrer artiklene

Stilling ledig som Rådgiver syn og mobilitet

Vil du være med å videreutvikle et unikt rehabiliteringstilbud for personer med kombinert syns- og hørselsnedsettelse/døvblindhet? Og synes du samarbeid med andre faggrupper er inspirerende? Vi søker en medarbeider som liker å arbeide med mennesker og som kan bidra i det faglige arbeidet knyttet til våre rehabiliterings-/tilpasningskurs innen syn og mobilitet.

Eikholt deltar i Tysk prosjekt

Eikholt har etablert et samarbeid med et prosjekt i Tyskland om utforming av tilbud til personer med kombinert sansetap.

Koronaviruset – informasjon til deg som skal til Eikholt

Regjeringer har fjernet alle forskriftsfestede tiltak mot covid 19, inkludert krav om munnbind, en meter avstand og plikt til isolasjon ved sykdom. Det er viktig for oss at du som kommer til Eikholt skal kjenne deg trygg. Ta kontakt med en av våre rådgivere dersom du har spørsmål.

IKT – driftsansvarlig med gode samarbeidsevner søkes

Vi søker IKT - driftsansvarlig som vil delta i videreutvikling av Eikholt. Dette er en stilling som riktig person vil kunne bidra til å forme. Senteret er utstyrt med audiovisuelt utstyr og IKT løsninger som gjør senteret godt tilrettelagt for målgruppen. Kom og bli med på laget vårt, og sikre gode løsninger både til de som besøker oss og dine kolleger.

Vi søker Miljøarbeider

En av våre hovedoppgaver er å arrangere både individuelle- og gruppekurs, over en eller flere dager, for brukere og nærpersoner. Eikholt er også en møteplass for våre brukere og vi legger stor vekt på å skape en levende arena hvor det å møte andre i liknende situasjon, utveksle erfaringer og ha sosialt samvær har en viktig psykososial verdi. Vi søker derfor etter en motivert, fleksibel og pliktoppfyllende miljøarbeider/ aktivitør.

Kristin Ørmen Johnsen er ny styreleder ved Eikholt

Mandag 13. desember 2021 ble Kristin Ørmen Johnsen valgt til ny styreleder for Stiftelsen Eikholt nasjonalt ressurssenter for døvblinde. Kristin Ørmen Johnsen har en bred erfaringsbakgrunn. Hun har vært rektor ved Høgskolen i Buskerud (nå Universitetet i Sørøst-Norge- USN), statssekretær og stortingsrepresentant i to perioder. Hun satt også i Helse- og omsorgskomiteen i første periode på Stortinget.

Veronica er ny Driftssjef på Eikholt

Vi ønsker Veronica Samuelsen, vår nyansatte Driftssjef velkommen. Hun er allerede i gang her på Eikholt, og tiden brukes nå i første omgang til å bli kjent med alle menneskene på huset og organisasjonen vår. Etter hvert blir det også mulighet til å hilse på alle som kommer på besøk til Eikholt.

Kurskatalogen 2022

Nå er kurskatalogen for 2022 tilgjengelig i flere ulike formater, last ned og les den her!

Emilio er nyansatt Seniorrådgiver innen IKT

Før sommerferien startet fikk vi signert Emilio Jensen Granados som ny Seniorrådgiver innen Informasjon- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Dette styrker oss i den store etterspørselen vi har på kurs og fokuset på det tverrfaglig arbeid som trengs rundt vår målgruppe.

Stilling som driftssjef ved Eikholt er besatt

Veronica Samuelsen blir vår nye driftssjef. Hun tiltrer stillingen 1. desember 2021.

Fant du det du lette etter?