Artikler

Filtrer artiklene

Vi søker Miljøarbeider

En av våre hovedoppgaver er å arrangere både individuelle- og gruppekurs, over en eller flere dager, for brukere og nærpersoner. Eikholt er også en møteplass for våre brukere og vi legger stor vekt på å skape en levende arena hvor det å møte andre i liknende situasjon, utveksle erfaringer og ha sosialt samvær har en viktig psykososial verdi. Vi søker derfor etter en motivert, fleksibel og pliktoppfyllende miljøarbeider/ aktivitør.

Kristin Ørmen Johnsen er ny styreleder ved Eikholt

Mandag 13. desember 2021 ble Kristin Ørmen Johnsen valgt til ny styreleder for Stiftelsen Eikholt nasjonalt ressurssenter for døvblinde. Kristin Ørmen Johnsen har en bred erfaringsbakgrunn. Hun har vært rektor ved Høgskolen i Buskerud (nå Universitetet i Sørøst-Norge- USN), statssekretær og stortingsrepresentant i to perioder. Hun satt også i Helse- og omsorgskomiteen i første periode på Stortinget.

Veronica er ny Driftssjef på Eikholt

Vi ønsker Veronica Samuelsen, vår nyansatte Driftssjef velkommen. Hun er allerede i gang her på Eikholt, og tiden brukes nå i første omgang til å bli kjent med alle menneskene på huset og organisasjonen vår. Etter hvert blir det også mulighet til å hilse på alle som kommer på besøk til Eikholt.

Kurskatalogen 2022

Nå er kurskatalogen for 2022 tilgjengelig i flere ulike formater, last ned og les den her!

Emilio er nyansatt Seniorrådgiver innen IKT

Før sommerferien startet fikk vi signert Emilio Jensen Granados som ny Seniorrådgiver innen Informasjon- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Dette styrker oss i den store etterspørselen vi har på kurs og fokuset på det tverrfaglig arbeid som trengs rundt vår målgruppe.

Stilling som driftssjef ved Eikholt er besatt

Veronica Samuelsen blir vår nye driftssjef. Hun tiltrer stillingen 1. desember 2021.

Vi gratulerer Marit med fullført mastergrad

Vår kollega Marit Irene Vie har de siste fire årene jobbet hardt med studie ved siden av jobb. Nå er hun endelig ferdig med klinisk masterstudie i familieterapi og systemisk praksis som hun har fullført ved Vitenskapelig høgskole i Oslo (VID).

Fagkonferansen om Rehabilitering for personer med nedsatt syn og hørsel -en digital fagkonferanse ble en suksess!

Torsdag 26. august 2021 arrangerte Eikholt konferansen Rehabilitering for personer med nedsatt syn og hørsel -en digital fagkonferanse. Konferansen var også en markering av at Eikholt i 40 år har jobbet med å utvikle tjenester for sin målgruppe.

Eikholt-modellen lanseres

Eikholt har eksistert i over 40 år og vært med på en kontinuerlig utvikling i takt med samfunnet ellers. Nå har vi lansert vår egen Eikholt-modell som beskriver vår praksis, hvorfor vi gjør som vi gjør, og hva vi ønsker å være for brukerne og deres nærpersoner. Dette er et arbeid alle medarbeiderne på Eikholt har deltatt i, godt ledet av Rolf Lund, Ann-Britt Johansson og Thomas Øverby. Vi er svært stolte av å presentere dette arbeidet som løfter frem Eikholt sine verdier Trygg - Kompetent - Skapende , rammer inn vårt rehabiliteringsperspektiv og ikke minst at dette er et arbeid basert på brukernes tilbakemeldinger.

Tid for oss – en rapport om kurs for nærpersoner, par og familier

Når du tenker på din familie, hvem tenker du på da? Du velger kanskje ut få eller mange familiemedlemmer. Kanskje skriver du ned en av dine søsken eller søskenbarn, men ikke alle. Kanskje en god venn blir med i ditt familiekart? Hvem som defineres inn i vår familie veksler med hvilken tid og kultur vi er en del av og er derfor forskjellig for alle. På Eikholt har vi tilbud både til par- og familier og nærpersoner.

Fant du det du lette etter?