Artikler

Filtrer artiklene

Tverrfaglig funksjonsutredning på Eikholt

Mange dyktige fagpersoner var i sving på Eikholt i uke 24 da 9 år gamle Silje deltok på en tverrfaglig funksjonsutredning i samarbeid med Signo.

Naturskulptur 2015

Nok en gang ble kurs for døvblindfødte voksne arrangert på Johnsgård Turistsenter i regi av Eikholt Nasjonalt Ressurssenter for Døvblinde. I denne artikkelen har vi samlet rapporter fra Kari Fretheim.

Fagkonferanse og åpning av AV-klinikken

15.september ble en gledens dag. Vi markerte åpningen av et nytt tilbud: AV-klinikken, klinikk for audio-visuell utredning og tilpasning. Vi avholdt også vår fagkonferanse med temaet "Taleforståelse som en audiovisuell prosess". Last ned presentasjonene fra konferansen nederst i artikkelen.

Invitasjon til yogakurs på Eikholt

Ønsker du å finne ny energi og lære hvordan du kan mestre stress? Vil du lære om avspenning og yoga? Da passer dette kurset for deg.

Samarbeid med Høgskolen i Buskerud og Vestfold

Eikholt har inngått samarbeidsavtale med Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV), Fakultet for helsevitenskap, som skal fremme vårt felles faglige og vitenskapelige miljø.

Nasjonal tolkekonferanse 2015 ble en suksess

Dagene 20. - 21. januar 2015 ble det holdt nasjonal konferanse for tolk/ledsager for døvblinde på Eikholt.

Styrket tolketilbud for døvblinde

De døvblinde skal få et styrket tolketilbud for å komme seg mer i aktivitet. Det lover arbeids- og sosialminister Robert Eriksson. For tre år siden ble tolketilbudet til døvblinde i fysisk aktivitet kraftig redusert.

Fant du det du lette etter?